Om Helite

Helite airbags startede salg af airbags allerede i 2002. Helite er helt fremme i udvikling af airbags og producerer i dag airbags til motorcyklister, ryttere, skiløbere, ældre og senest også børneautostole og endda airbagveste til cyklister.
Helite har det patenterede Turtle teknologi som giver ekstra beskyttelse i forhold til andre airbags på markedet. Turtle er i princippet et skjold uden på airbag'en som fordeler trykket fra slaget ved styrt. Derved oplever kroppen en mindre påvirkning og tager mindre skade.
Helite er kendetegnet ved at alle produkter er lavet i høj kvalitet.
Der er i dag solgt mere end 100.000 airbags fra den franske fabrik.

Du kan læse mere om alle modellerne på Helite's hjemmeside. Der er linket til hver enkelt model hvis du klikker på Producent: Helite linket på hver enkelt vares side.
Du kan også blot klikke her for at se Helite's hjemmeside :
Helite.com

Find desuden den videnskabelige dokumentation for at airbags virker ved disse links:
University of Firenze - Rapport der viser forskel med og uden airbag: LINK
CE rapport fra CRITT instituttet: LINK
 
Helite Service
 
Helite tilbyder service af alle deres produkter på deres eget fabriksværksted. Så hvis din jakke/vest er skadet efter styrt kan den repareres. Det gælder også hvis du blot vil have skiftet ridsede stykker af jakke/vest ud.
Følg blot proceduren på Helite Service : www.helite-service.com
 
 
Links til videoer:
 
 
Link til testimonials
 
 
Har du selv oplevet at din airbag har reddet dig må du meget gerne sende din historie til os. Skriv til info@mcairbag.dk
 
Link til Helite's katalog
 
 
Om DP Racing
 

DP Racing er et dansk Road Racing team som forhandler Helite airbag veste og jakker samt skræddersyet læderdragter. Vi forhandler desuden performance dele fra øverste hylde til motorcykler samt Bridgestone dæk. DP Racing har desuden en efterhånden ikke ubetydelig folieforretning der leverer folier til MC, varevogne og biler.

Der sker mange uheld på banerne med skader som kan undgås ved brug af en airbag. Typiske skader der kan undgåes er: trykkede/brækkede ribben, brækket kraveben, ryg og nakke skader.
Derfor ser man også flere og flere der kører med airbagvest til trackdays og løb.

DP Racing ønsker at udbrede kendskabet til airbagveste og brugen af disse - derfor kontaktede vi importøren for at efterlyse noget reklame. Og som sådan noget ofte går, blev det besluttet at vi selv skulle gøre noget ved det... Så det gør vi!

DP Racing tegnes af Dennis Presutti, som til hverdag arbejder i det danske erhvervsliv som mellemleder i en større virksomhed og i fritiden dyrker Road Racing på amatør niveau. Dennis er en fast gæst på Ring Knutstorp hvor der er tilbagelagt mange omgange igennem årene. Også andre baner bliver besøgt i løbet af race sæsonen, bl.a. Sturup, Mantorp, Assen TT, Anderstorp, Slovakia Ring mfl.
Dennis har flere gange måtte hilse på asfalt og græs og ved hvor god gavn en airbag kan gøre. Den kan gøre forskel på om du kan køre videre når cyklen er lappet sammen eller ej.

MCairbag.dk sælger airbags til absolut fornuftige priser - så gør dig selv en tjeneste: Pas på dig selv med en airbag fra Helite.

Følg DP Racing på Facebook: DPRacingDK
 
Se mere om skræddersyet læderdragt her: Visagemoto.dk
 
Se mere om performance dele til motorcykler her: DPRacing.dk

Se mere om folie til MC, bil og varevogn her: FOLIEmester.dk
 
Vi ses på banen/vejen :-)

Billeder fra banerne

 
DP Racing | CVR: 27406378 | Hvilegårdsparken 30, 3320 Skævinge - Danmark | info@MCairbag.dk