Om os

MCairbag

DPR Consult, som står bag MCairbag.dk, er et dansk Road Racing team som forhandler Helite produkter samt RZR læderdragter.
DPR Consult forhandler desuden performance dele til motorcykler samt Bridgestone dæk på www.dpracing.dk. 

Der sker mange uheld på banerne med skader som kan undgås ved brug af en airbag. Typiske skader der kan undgås er: trykkede/brækkede ribben, brækket kraveben, ryg og nakke skader.
Derfor ser man også flere og flere der kører med airbagvest til trackdays og løb.

DPR Consult ønsker at udbrede kendskabet til airbagveste og brugen af disse – derfor kontaktede vi importøren for at efterlyse noget reklame. Og som sådan noget ofte går, blev det besluttet at vi selv skulle gøre noget ved det… Så det gør vi!

DPR Consult tegnes af Dennis Presutti, som til hverdag arbejder i det danske erhvervsliv som mellemleder i en større virksomhed og i fritiden dyrker Road Racing på amatør niveau. Dennis er en fast gæst på Ring Knutstorp hvor der er tilbagelagt mange omgange igennem årene. Også andre baner bliver besøgt i løbet af race sæsonen, bl.a. Sturup, Mantorp, Assen TT, Anderstorp, Slovakia Ring mfl.
Dennis har flere gange måtte hilse på asfalt og græs og ved hvor god gavn en airbag kan gøre. Den kan gøre forskel på om du kan køre videre når cyklen er lappet sammen eller ej.

MCairbag.dk sælger airbags til absolut fornuftige priser – så gør dig selv en tjeneste: Pas på dig selv med en airbag fra Helite.

MCairbag har solgt airbags til motorcyklister  siden 2017.

Helite

Helite airbags startede salg af airbags allerede i 2002. Helite er helt fremme i udvikling af airbags og producerer i dag airbags til motorcyklister, ryttere, skiløbere, ældre og senest også børneautostole og endda airbagveste til cyklister.
Helite har det patenterede Turtle teknologi som giver ekstra beskyttelse i forhold til andre airbags på markedet. Turtle er i princippet et skjold uden på airbag’en som fordeler trykket fra slaget ved styrt. Derved oplever kroppen en mindre påvirkning og tager mindre skade.
Helite er kendetegnet ved at alle produkter er lavet i høj kvalitet.
Der er i dag solgt mere end 100.000 airbags fra den franske fabrik.

Butikken

MCairbag har butik på Hovedgaden 6, 3320 Skævinge.
Her kan du se og prøve alle modellerne fra Helite. Vi har Danmarks største udvalg af Helite produkter.
Det er også her du kan se og prøve de revolutionerende RZR race dragter med indbygget elektronisk Helite airbag.
Vi holder åbent efter aftale. Ring eller skriv til os.

MCairbag's værdigrundlag

Vision: Vi vil redde motorcyklister fra invaliderende skader ved uheld

Mission: Vi vil være den førende forhandler af airbags til motorcyklister i Danmark. Vi vil være førende på viden omkring produkterne og på vores service til kunderne

Værdier:
Teknisk indsigt: Vi ved alt om vores produkter, og har stor kendskab til konkurrenternes
Kundeservice: Vi yder Danmarks bedste kundeservice. Vi helmer ikke før kunden er tilfreds.
Troværdig og respektabel: Hos os er en aftale en aftale. Vi står inde for hvad vi lover, og gør hvad vi kan for at sikre kunden en god oplevelse

Billeder fra racerbanerne med DP Racing

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilbud og nyheder

Nyhedsbrevet indeholder interessant information om airbags, produktnyheder, særlige tilbud samt rabatter