Teknikken

Mekanisk aktiveret

  1. Klik vest og strop sammen (strop er fastgjort til motorcykel)
  2. I tilfælde af uheld trækker stroppen kuglen ud af aktiveringsmekanismen, og airbaggen pustes op på under 100ms

I tilfælde af et uheld aktiveres airbaggen ved hjælp af en 100% mekanisk aktiveringsmekanisme. Dette resulterer i maksimal pålidelighed uden behov for vedligehold.

Ved aktivering udløses et fjederbelastet stempel, der gennembryder CO2 patronens ende, hvorved airbaggen pustes op og beskytter krop og nakke

Stroppen fastgøres til motorcyklen, og tilpasses den kortest mulige længde under hensyntagen til dine normale side/stå stillinger på motorcyklen.
Klik dig ind og kør!

Elektronisk aktiveret

I tilfælde af et uheld aktiveres airbaggen ved, at den indbyggede processor registrerer uheldet. Vesten aktiveres på blot 31ms med forgaffelsensor (62ms uden forgaffelsensor).
Det er verdens hurtigste airbag aktivering.

Ved aktivering udløses en lille sprængladning i CO2 patronen, hvorved airbaggen pustes op og beskytter krop og nakke.

Med forgaffelsensor virker airbaggen allerede fra 0 km/t. Det betyder at du er beskyttet f.eks. ved påkørsel når du holder stille.
Uden forgaffelsensor virker airbaggen fra 20 km/t

Batteritid på ca. 25 timer med automatisk low-power mode. Du behøver under normale omstændigheder ikke at slukke for airbaggen når du ikke bruger den.
Tag den på og den er klar!
Vesten lades 1-2 gange om måneden ved gennemsnitligt brug.

TURTLE teknologi

“TURTLE teknologi” dækker over måden som airbaggen er beskyttet af et EN1621-2 level 2 rygskjold. Ved at rygskjoldet er monteret uden på airbaggen opnås en langt bedre beskyttelse da kraften ved et slag fordeles langt bedre over airbaggen. Desuden bevirker TURTLE teknologi at kraftoverførslen er langt mindre ind til kroppen end med en standard airbag.

Hvis du f.eks. rammer på en lygtepæl er din beskyttelse ca. 10 gange bedre med TURTLE teknologi end med en standard airbag (som er bedre end et standard rygskjold).

Alle Helite veste og jakker har TURTLE teknologi.
TURTLE teknologi er patenteret af Helite og fås ikke i konkurrerende produkter.
Helite har desuden markedets største volumen = størst sikkerhed.

10 x mere effektiv end en normal airbag

Tests fra det uafhængige testcenter CRITT  Sport viser, at trykfordelingen er 10 gange mere effektiv med TURTLE teknologi, end med en normal airbag i samme størrelse og udformning ved sammenstød med Ø13 cm rørformet emne (f.eks lygtepæl)

Optimal stødabsorbering

Rygskjoldet beskytter ikke kun airbaggen
mod skader, men sikrer også optimal trykfordeling. Jo mindre en flade der rammer airbaggen, jo bedre er beskyttelsen sammenlignet med en alm airbag uden TURTLE teknologi. Det store rygskjold dækker hele ryggen for optimal sikkerhed.

HVAD BESKYTTER EN HELITE AIRBAG?

Kamrene i vesten/jakken er designet til at stabilisere nakke, ryg, torso samt at reducere påvirkningen af de vitale indre organer
Volumenet (17-24 liter) i en Helite airbag er større end nogen anden airbag på markedet, og yder dermed den bedste beskyttelse du kan få.

Læs også vores FAQ hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål.

Finder du ikke svar, er du velkommen til at kontakte os på info@mcairbag.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilbud og nyheder

Nyhedsbrevet indeholder interessant information om airbags, produktnyheder, særlige tilbud samt rabatter