RZR er vores eget mærke. Dragten er dansk designet af MCairbag. Vi har i nogle år solgt skræddersyet læderdragter, og er gennem længere tid blevet spurgt om ikke man kan få en dragt med indbygget airbag – det kan man nu!
Vi ved hvor meget sikkerhed på 2 hjul betyder, og kæmper altid for at gøre det mere sikkert at dyrke vores passion for motorcykler.
Ved at vi får syet dragterne i en kvalitet som vi kan stå på mål for, og handler direkte med fabrikkerne, kan vi holde omkostningerne nede. Det kommer dig til gode! Du får bedste kvalitet til en pris som ligger langt under tilsvarende i markedet. Dette er en dragt fra øverste hylde!

Både dragt og airbag er specialfremstillet til formålet. Dragten er desuden godkendt af Helite i Frankrig.
Helite har udviklet den elektronisk aktiverede airbag. Styreboks og patron er placeret i puklen på dragten. Du bemærker derfor slet ikke at der er airbag i dragten – før du har brug for den 😉
Patron skiftes let på et minut uden brug af værktøj.
Batteriet rækker til 25 timer mellem opladninger. Der er automatisk “low power mode” når dragten ikke er i bevægelse. En fuld opladning tager ca. 3 timer.
Airbaggen aktiveres på kun 60ms når uheldet er ude, og det både til low og high-siders – og alt der i mellem.
Dragten er lavet med strækpaneler i læder der giver plads til den aktiverede airbag.
Airbaggen er monteret under foret i dragten, men kan let afmonteres og flyttes over i en anden dragt. Du skal altså ikke have en vest på før du tager dragten på – den er helt integreret i dragten. Det giver maksimal komfort og brugervenlighed.

Se også denne side med mere information: RZR

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilbud og nyheder

Nyhedsbrevet indeholder interessant information om airbags, produktnyheder, særlige tilbud samt rabatter